ERALP GENÇ AKADEMİ ÖĞRENCİLERİNE TABLET HEDİYE EDİLDİ!

2010 yılından bu yana sürdürülen Eralp Genç Akademi, firmamızın bünyesinde bulunan öğretmenlerimiz ile Eralp çalışanlarının çocuklarının bire bir olarak eğitimleri ilgilenmek ve eğitim süreçlerini takip etmek amacıyla kurulmuştur. Yapılan projelerde çalışanlarımızın çocuklarının eğitimleri için bire bir özel dersler, çeşitli eğitim programları ve sosyal sorumluluk projeleri düzenlemekteyiz.

Dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde de uzaktan eğitim dönemine geçilmesi ile birlikte imkanı olmayan öğrencilerimiz için uzaktan eğitim şartlarını iyileştirmek amacıyla korona virüs tedbirleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz etkinlikte Eralp Genç Akademi öğretmenleri ile birlikte çocuklarımıza tablet desteği sağladık.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek ülkemizin geleceği de o kadar parlak olacaktır. Kurum kültürümüzde eğitimin yeri her zaman önemlidir ve yaşanan tüm zorluklara rağmen Eralp Grup olarak birlik ve beraberlik içerisinde her zaman olduğu gibi eğitimi ve öğretimi desteklemeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizden aldığımız güzel dönüşler ise bizlere verilen en güzel hediye olmuştur.